banner2
banner1

proyék urang

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

tentang Kami
timg

Tradecome International Resource Co., Ltd. nyaéta panyadia profésional bahan kimia sareng tuangan presisi, ngadeg taun 2008, kalayan pusat produksi utama aya di ShiJiaZhuang, Hebei, Cina.

Usaha kimia urang gaduh sajarah panjang langkung ti 30 taun, dumasar kana perusahaan afiliasi kami Hebei Chromate Chemicals sareng Hebei Chromer Chemicals, khususna khusus dina bahan kimia kromat, kromium oksida, séng oksida, asam format, kimia perlakuan cai, ngalelep sareng pigmén, jsb.

nempo leuwih